Provincie Antwerpen

Vertrekpunt spoorfietsen

Fortsteenweg ter hoogte van nr 37
2950 Kapellen 
(zie ook wegbeschrijving)

 

Boekingen - Perron Noord

Boek hier eenvoudig online één of meerdere spoorfietsen. In het boekingssysteem zie je meteen wanneer er nog fietsen beschikbaar zijn. Nadien ontvang je een e-mail met de bevestiging van je reservering. Gelieve minstens 24u voor vertrek te reserveren.

Heb je een vraag over het spoorfietsen? Kijk dan eerst even naar onze pagina met vaak gestelde vragen, wellicht vind je hier het antwoord op je vraag.

Perron Noord is een bistro aan de pauzehalte in Brasschaat. De medewerkers van Perron Noord verzorgen ook de boekingen van de spoorfietsen.

Licht Vliegwezenlaan 11
2930 Brasschaat
https://perron-noord.be
info@perron-noord.be
0474 48 16 03 (niet bereikbaar op maandag en dinsdag)
0478 15 59 09

 

Kempens Landschap

Kempens Landschap coördineert het spoorfietsenproject.
Peredreef 5
2580 Putte
info@kempenslandschap.be
www.kempenslandschap.be

Mail ons of contacteer ons door onderstaand webformulier in te vullen. Wij gebruiken de gegevens die je invult om contact op te nemen over de vraag die je stelt. Je gegevens worden niet bewaard of doorgegeven. Meer weten? Lees onze privacy verklaring.

Je gegevens worden enkel opgeslagen en gebruikt om de nieuwsbrief van Kempens Landschap te versturen. Je kan je steeds uitschrijven als je de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen. Zie ook onze privacy verklaring.