Provincie Antwerpen

Vertrekpunt spoorfietsen

Fortsteenweg ter hoogte van nr 37
2950 Kapellen 
(zie ook wegbeschrijving)

 

Boekingen

Boek hier eenvoudig online één of meerdere spoorfietsen. In het boekingssysteem zie je meteen wanneer er nog fietsen beschikbaar zijn. Nadien ontvang je een e-mail met de bevestiging van je reservering. Gelieve minstens 24u voor vertrek te reserveren. 

Wil je toch reserveren binnen de 24u, bel dan naar 0032 474 481 603. Dit telefoonnummer is niet bereikbaar op maandag en dinsdag.

Heb je een vraag over het spoorfietsen? Kijk dan eerst even naar onze pagina met vaak gestelde vragen, wellicht vind je hier het antwoord op je vraag. 

 

Suggesties of opmerkingen 

Kan er iets beter of heb je een leuk idee om het spoorfietsen nog leuker te maken? Laat het ons weten! Je kan hiervoor contact opnemen met Kempens Landschap.

Kempens Landschap
Peredreef 5
2580 Putte
info@kempenslandschap.be
www.kempenslandschap.be

Of vul onderstaand webformulier in. Wij gebruiken de gegevens die je invult om contact op te nemen over de vraag die je stelt. Je gegevens worden niet bewaard of doorgegeven. Meer weten? Lees onze privacy verklaring.

Je gegevens worden enkel opgeslagen en gebruikt om de nieuwsbrief van Kempens Landschap te versturen. Je kan je steeds uitschrijven als je de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen. Zie ook onze privacy verklaring.