Provincie Antwerpen

Uitstel opening spoorfietsen 2021

Uitstel opening spoorfietsen 2021

Zodra de horeca heropent, zullen ook de spoorfietsen opnieuw kunnen vertrekken. Hopelijk betekent dit dat we je vanaf 1 mei opnieuw kunnen verwelkomen. Hou zeker deze website in de gaten voor meer informatie over de opening. Wie al een rit geboekt had, wordt gecontacteerd om deze te verzetten naar een later tijdstip. 

Nieuw! Vanaf 2021 kan je tijdens de week buiten schoolvakanties in mei, juni, september en oktober  al om 11:00 uur vertrekken. Combineer je rit met een lekkere lunch in Bistro Perron Noord.

Op donderdag buiten de schoolvakanties geniet je bovendien van een extra lange pauze in Brasschaat om uitgebreid te tafelen, te picknicken of een mooie natuurwandeling te maken. Binnenkort kan je ook voor een kant-en-klaar arrangement kiezen met een spoorfietsrit, een lunch en een bezoek aan het Gunfire museum of een bezoek aan de verkeerstoren en een korte begeleide natuurwandeling! Meer info hierover volgt.

Nog op zoek naar een origineel eindejaarscadeau? Dan is een cadeaubon misschien iets voor jou! Meer informatie over cadeaubonnen. 

De vertrektijden zijn uiteraard onder voorbehoud van eventuele maatregelen om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Indien geboekte ritten niet kunnen doorgaan, kunnen deze worden verzet of terugbetaald.